OVER ONS

 

Vuurgigant is een jong en innovatief bedrijf in de wereld van sfeerhaarden. Wij bieden een ruim assortiment aan dat bestaat uit:

- Wandhaarden, sfeerhaarden

- Bio-ethanol haarden

- Kachels en openhaarden 

- Heaters, radiatoren en verwarmingen

- Vuurkorven

- Brandstoffen

- Decoratie

Wij bieden de laagste prijs aan op de markt. Als u ergens anders een lagere prijs ziet, laat het ons weten en wij passen onze aan.  
Wij bieden een 24/7 klantenservice en geven op al onze artikelen 2 jaar garantie. Wij zijn gevestigd in Bunnik op de Afslag 4. Hier is ons team dagelijks bezig met het zoeken naar de nieuwste producten en het testen ervan. Nieuwe technologieën worden uitgetest en zo goed mogelijk uitgewerkt zodat u kunt genieten van het beste wat op de markt is te verkrijgen.

 

Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen en u te ondersteunen. Voor ons zijn de klanten heel belangrijk en elke klant krijgt speciale aandacht van ons zodat wij u het beste kunnen helpen.  

 

Europa's finest

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons. Al onze producten beschikken over een CE keurmerk en zijn grondig getest.
Wij besteden hier veel aandacht en tijd aan omdat wij niet willen dat u of uw kinderen in gevaar komen. Wij hebben veel problemen voorbij zien komen bij concurrenten die uit China geïmporteerde Sfeer en Bio-ethanol haarden verkochten. Zulke problemen kunnen onveilige situaties creëren met betrekking tot brandveiligheid. Wij willen ten zeerste voorkomen en om die reden laten wij al onze producten testen en keuren.

Wij kunnen u Garanderen dat al onze producten worden gemaakt en geproduceerd in Europa alle grondstoffen die worden gebruikt in onze producten komen ook uit Europa van erkende en bekroonde groothandels. Wij staan voor Europa’s finest en door te blijven innoveren en te beschikken over de nieuwste technologie en trends in de markt maken wij het mogelijk om bij Europa's top te blijven horen.